Trainingen bij de keepersschool


12 weekse keeperscursus

De cursus van Keepersschool Edwin Keizer bestaat uit 12 trainingen van een uur en een kwartier

 

De trainingen zullen gehouden worden bij VV de Blokkers

 

De trainingen zijn onder leiding van Edwin Keizer waarbij wordt gezorgd dat alle facetten van het keepen behandeld worden. Er wordt getraind op fysiek, techniek, tactiek en mentale weerbaarheid. De kleine groepjes van max. 6 kinderen zorgen voor veel persoonlijk contact en begeleiding. Daarbij zijn de trainers ervaren met het begeleiden van kinderen om een veilige omgeving te creëren.

 

Train niet harder maar train beter. Dat is het motto van Keepersschool Edwin Keizer. De keepers worden uitgedaagd door in verschillende situaties te komen door het gebruik van effectieve trainingsmiddelen. Ook zul je vaak verschillende soorten ballen zien, groot, klein of een "reflex bal". Mede hierdoor worden alle keepers continu uitgedaagd om zich aan te passen en zichzelf te verbeteren. 

 

Naast de effectieve trainingsmiddelen wordt er gebruik gemaakt van video analyse. De keepers kunnen gelijk na een actie, de actie terug kijken om te zien wat er goed ging en wat zij beter zouden kunnen doen. Hierdoor zullen de keepers door middel van zichzelf te zien, goed beseffen waar de verbeterpunten liggen en daardoor nog sneller groeien als keeper. 

 

De keepers ontvangen bij deelname aan de cursus een training sweater en kunnen optioneel handschoenen bij bestellen voor een scherpe prijs.

 

De prijs van de cursus is €185,-. 

 

Meer informatie over de locaties is te vinden onder de onderstaande knoppen.