Over Keepersschool Edwin Keizer


Wat maakt Keepersschool Edwin Keizer speciaal?

persoonlijke begeleiding

Keepersschool Edwin Keizer vind persoonlijke begeleiding heel belangrijk. Hoe kleiner de groepjes, hoe meer aandacht er voor het individu is. Daarom trainen wij met een maximale groepsgrootte van 6 en traint iedereen op zijn eigen niveau. De groepen staan niet vast, mochten wij denken dat de keeper beter in een andere groep past dan passen wij dit aan. 

 

Sport professionals

De trainers bij Keepersschool Edwin Keizer zijn geen profkeepers geweest. Wat ons bijzonder maakt is dat de trainers gespecialiseerd zijn in het geven van trainingen. Vanuit onze sportopleidingen hebben wij niet alleen kennis over keepen, maar ook het aanleren van technieken (motorisch leren) en differentieel leren: het aanleren van techniek door middel van verschillende situaties. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld rugby- of tennisballen om te leren vangen. Hierdoor leren de keepers zich makkelijker aan te passen aan verschillende situaties waardoor zij een betere keeper worden.

 

Daarnaast wordt de kennis over trainingsprincipes, blessures en de ondersteuning van trainingsmateriaal ingezet om de keepers op een leuke en leerzame manier beter te maken in een veilige leeromgeving.

Video analyse

Met video analyse kan er tot in de details gekeken worden hoe een keeper een bal vangt, of waarom hij een bepaalde redding niet maakt. Met het blote oog missen trainers tot wel 70% belangrijke informatie. Door middel van video analyse, gemaakt door een action cam die gelinkt staat aan een tablet, kunnen wij de keepers precies laten zien waarom zij een bal wel of niet pakken en na de training, de training nader te analyseren.

 Wie zijn de trainers?

Edwin Keizer

- Oprichter & Hoofdtrainer

- Keeperstrainer AZ 

- ex keeperstrainer AFC Ajax

- Keeperscoördinator VV de Blokkers

- Keeperscoördinator & trainer Always Forward

  

Ik vind het belangrijk dat kinderen les krijgen in een veilige situatie waarin er veel aandacht is voor de kinderen. Om deze reden werken wij bij de keepersschool in groepjes van maximaal 6 deelnemers. Tijdens de trainingen zal er getraind worden in wedstrijd-echte situaties met behulp van leerzame hulpmiddelen. Ook zal er tijdens de trainingen gefocust worden op techniek, tactiek en fysieke aspecten. 

Dylan van Zanten

Keeperstrainer Ajax camps & clinics

- Keeperstrainer VV de Zouaven 

Damian Gooyers

Keeper HV Veerhuys en Blokkers

- Keeperstrainer Ajax camps & clinics

- Keeperstrainer VV de Blokkers

- Student Sportkunde

Koen van Middelkoop

- Keeperstrainer Always Forward

- Keeperstrainer SV Enkhuizen

- Keeperstrainer Ajax camps & clinics

Finn Grooters

 

- Keeperstrainer Always Forward

- Keeperstrainer VV de Blokkers

- Keeper Always Forward